Vanilkové krevety – Časová náročnost: 30 minut
Suroviny na 2 porce:
½ vanilkového lusku
8 krevet (à 14 g), zpracovaných
½ ČL růžového pepře nahrubo rozdrceného
¼ ČL mořské soli
50 g smetany
Příslušenství:
vakuovací sáček
rošt
Příprava:
Vanilkový lusk podélně rozpůlíme a vyškrábeme dřeň. Dřeň a lusk s ostatními přísadami dáme do vakuovacího sáčku a vakuujeme dle nastavení.
Vakuovací sáček na roštu vložíme do ohřevného prostoru a připravujeme podle nastavení.
Krevety vyjmeme z vakuovacího sáčku a podáváme.
Nastavení:
Vakuování
Vakuovací stupeň: 2
Příprava pokrmu
Provozní způsoby: Sous-vide
Teplota: 56 °C
Doba trvání programu: 20 minut
Úroveň: 2
Příprava
Zdroj: miele.cz