Typ receptu:
Bezlepkový
Vegetariánský
Náročnost: Snadná
Doba přípravy: 50 minut
Počet porcí: 1 plech
Ingredience:
- 490 g bezlepkové směsi na moučníky bio PROBIO
- 230 g přírodního třtinového cukru bio PROBIO
- 130 ml slunečnicového oleje na pečení a smažení
- 1 kypřicí prášek
- 1 vanilkový cukr
- 250 ml mléka
- 2 vejce
- máslo
- 300 g čerstvého nebo zavařeného ovoce
Postup:
V míse ušlehejte vejce, olej, cukry a mléko. V jiné míse smíchejte bezlepkovou směs a kypřící prášek. Do mísy s ušlehanými tekutými surovinami postupně přisypte suchou směs a míchejte, dokud se všechny suroviny nespojí.
Plech vymažte máslem a vysypte bezlepkovou směsí. Těsto vlijte na plech a rovnoměrně rozprostřete. Nakonec na těsto poklaďte nakrájené ovoce a pečte na 180 °C 35-40 minut.