Oslaďte si na život lahodnými koláči z oblíbeného pekařství PAUL. Nápadité propojení toho nejlepšího z české a francouzské pekařské tradice vás nadchne.
Sladké koláče s bohatou náplní neodmyslitelně patří k posvícení, rodinným setkáním i prázdninám u babičky na venkově. Chutnají nám k snídani stejně jako k odpolední kávě. V pekařství PAUL neodolatelným způsobem propojili českou tradici s francouzským šarmem a výsledek je famózní!
Jemné máslové brioškové těsto skvěle vynikne s tradičními i méně obvyklými náplněmi. Mandlový krém frangipane výborně ladí s hruškami a křehkými plátky mandlí nebo šťavnatými borůvkami, které vám připomenou letní procházky lesem. Máte raději klasiku? Nezklame vás osvědčená kombinace tvarohu a sladkých švestkových povidel. Dokonalou vláčnost dodává každému koláči voňavá směs másla a rumu.
Dejte si koláč k výborné kávě s kamarádkou nebo kolegyní – v pekařství PAUL nejsou troškaři, takže velikost je tak akorát pro vás dvě. Nové koláče jsou ale tak lahodné, že se příště třeba už raději s nikým dělit nebudete J
e-shop: shop.paul-cz.com