Nakladatelský dům GRADA přichází s již čtvrtou knihou známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové. Na jejích stránkách najdete nejen mnoho osvědčených rodinných receptů, které se předávaly z generace na generaci, ale i zajímavé tipy do kuchyně i ke stolu, a dokonce i prvorepublikové a poválečné fotografie z rodinného archivu autorky.
Přejeme vám dobrou chuť.
Z Radčina rodinného receptáře
Jak vařit úsporně bez lepku, mléka a jiných alergenů
Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných receptů, přehledně seřazených podle jednotlivých ročních období.
Pojďte tedy společně nakouknout pod pokličku těchto rodinných receptur, které se u Radky dědí z generace na generaci v malých sešitcích i na starých pohlednicích, a objevte kulinářské poklady z dostupných surovin, které navíc zvládne připravit úplně každý.
V kuchařce určitě najdete:
- úsporné rodinné recepty z přirozeně bezlepkových surovin a jednodruhových mouk
- recepty nejen pro bezlepkovou, ale také varianty pro bezmléčnou a bezvaječnou dietu
- spoustu receptů vhodných i pro HIT pacienty
- menu od polévky až po zákusek na každý měsíc v roce
- speciality sváteční kuchyně – Velikonoce, Vánoce, oslavy Silvestra
- prostor pro zápisky, postřehy a zkušenosti každé kuchařky i každého kuchaře
- klasické i netradiční a zapomenuté recepty české i středoevropské kuchyně od slaného po sladké
- zajímavé rady do kuchyně i ke stolu
- prvorepublikové a poválečné fotografie z rodinného archivu autorky
160 stran, formát: 210 × 210, šitá vazba, 459 Kč