Legendární plzeňská Hospoda Na Spilce s novým rokem rozjela tradici nedělních Pivovarských brunchů. Konají se v reprezentačních prostorech pivovaru Plzeňský Prazdroj a nabízejí vítanou možnost dosyta si užít neděli a načerpat potřebnou energii do nového týdne. Jarní brunch se koná 19. března od 11 do 15 hodin.
Tým zkušených profesionálů pod vedením šéfkuchaře Lukáše Holého připraví sladké, slané, teplé i studené delikatesy v duchu evropské kuchyně, včetně té středomořské. Na výběr tak budou například marinované krevety s bazalkovým pestem, marinované a nakládané mořské ryby a dary moře, pečený filet z lososa, krevety na česneku, grilovaný jeseter, ale také grilovaná kachní prsa či vepřová panenka sous-vide s omáčkou ze zeleného pepře. A co k tomu? Bude vše! Od mačkaných brambor s jarní cibulkou a smetanou, salátu Caesar, pečené a grilované zeleniny až po rozmarýnové grenaille. Chybět nebude ani sladká tečka – třeba Tiramisu, šlehané mascarpone nebo čokoládová pěna s čerstvým ovocem.
Cena 750 Kč/osoba zahrnuje také konzumaci nápojů: vody, kávy, piva Pilsner Urquell, Frisca, Birellu a speciálů z experimentálního pivovaru PROUD. Vzhledem k omezenému počtu míst na Pivovarském brunchi je doporučena předchozí rezervace – online na https://www.prazdrojvisit.cz/kalendar-akci/opravdovy-pivovarsky-brunch/
Vstupenky je možné zakoupit zde: Brunch v duchu evropské kuchyně | Zážitky a akce |Prohlídky a zážitky Plzeňský Prazdroj