Co budete potřebovat?
Množství & Ingredience
- 700g Maso hovězí
- 30g Rajčata drcená
- 30g Paprička Jalapeňos, nakládaná
- 50g Česnek čerstvý
- 20g Petržel listová
- 20g Máta čerstvá
- 25g Třtinový cukr
- 30g Sůl kamenná
- 500g Koriandr čerstvý
- 40g Chléb tmavý
POSTUP PŘÍPRAVY
Doba přípravy: 60 min
Náročnost: Lehká
Počet porcí: 4
Příprava masa (cca 15 minut):
Maso odblaníme, nakrájíme na kousky a semeleme na masovém mlýnku. Odebíráme maso tak, abychom zachovali hadovité tvary mletého masa. Poté prsty oddělujeme a navažujeme na 50g hrudky. Maso takto servírujeme.
Servírování:
Na talířek přeložíme hrudku masa, přidáme doplňky. Každý si sám zamíchá a případně dochutí. Podáváme s opečeným bílým pečivem.