Společnost TP-Link uspořádala pro své prodejní partnery ve spolupráci s TP-Link která se uskutečnila v polovině března v pražských Strašnicích.
Programu, který byl tvořen grilováním na 5 grilech ve dvou týmech, se účastnilo celkem 15 partnerů, kteří si tak mohli ještě před zahájením grilovací sezóny vyzkoušet různé typy grilování na plynových, elektrických i klasických grilech. Celým večerem provázel David Izák a jeho kolegové, kteří se také o všechny hosty náležitě starali. Čepovala se Plzeň, pilo se dobré víno a vynikající káva. To vše v kombinaci s pohodovou atmosférou a zcela bezkonkurenčním gurmánským zážitkem zajistilo všem účastníkům nezapomenutelný večer.
A co se grilovalo? Menu bylo pestré – pizza z grilu na rozjezd, uzený losos jako předkrm, jako hlavní chod se podávala krkovička s gnocchi a vše bylo završeno cheesecakem pečeným na grilu. Účastníci se navíc dozvěděli spoustu užitečných informací o tom, jak správně grilovat, kam maso v rámci grilu umísťovat, jak správně s grilem zacházet, či jak otáčet steaky. Také se naučili správně upravit hovězí flákotu (rare, well done atd.) a používat další příslušenství.
Po oficiální části přišla na řadu volná zábava, která pokračovala až do brzkých ranních hodin. Každý účastník obdržel certifikát o absolvování kurzu, Weber zástěru, recepty a malý dáreček od společnosti TP-Link. Akce vyvolala velice dobrou odezvu u všech partnerů. Společnost TP-Link by ráda poděkovala všem partnerům a organizátorům akce. A teď už jen zúročit, co se během Weber Akademie naučili. Takže hurá ke grilu!