K tradiční české kuchyni patří knedlík, který během podzimu zase zažívá boom popularity. Jak jinak servírovat svatomartinskou husu, zvěřinové ragú, bažanta na portském nebo lahodný guláš?
Ale víte, že zdaleka nemusíte trvat jen na starém dobrém houskovém knedlíku? S Velkou knedlíkovou kuchařkou se před vámi otevřou úplně nové obzory. Najdete tu nejen rady a tipy, jak si osvojit základy pro ty nejlepší tradiční knedlíky, ale kuchařka přináší inspiraci prostřednictvím celkem 144 receptů. Mezi nimi najdete třeba ty na knedlíky perníkové, s brynzou, křenové, kaštanové, vizovické se sušenými švestkami nebo konopišťské zámecké s přídavkem likéru Cointreau a mletých mandlí. Nechte se překvapit bohatstvím knedlíkové kuchyně, která nejen chutná, ale může být i bezlepková a plná bylinek či zeleniny.
https://www.velka-knedlikova-kucharka.cz/