
Velikonoce se blíží a s nimi i časté dilema, jakou delikatesu předložit hostům u svátečního stolu a také koledníkům na posilněnou během pomlázky. Československé Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy nabízí bezpočet neodolatelných řešení. Co takhle k pomlázce naservírovat čerstvý chléb s domácími škvarky a jarní cibulkou nebo vyhlášenou Žitavskou klobásu, Pražskou šunku, bramborový salát či velikonoční nádivku s bylinkami podle tradiční slovenské receptury?
Vhod určitě přijde i velikonoční pečivo a také nejrůznější varianty obložených chlebíčků – kromě šunkové či vajíčkové klasiky třeba i chlebíček s ikonickou košickou treskou nebo lahodné Zipser párky a klobásky. Vítaným zpestřením sváteční tabule budou zvěřinové speciality – delikátní jelení fuet, jelení klobásy uzené studeným kouřem, myslivecký salám pikantní nebo v jemnější verzi s hříbky, paštika z divočáka s 55 % kančího masa nebo paštika s dančím masem a bylinkami. V Bistru U Býka rádi a s láskou připraví čerstvé občerstvení také na objednávku, což ve velikonočním shonu ušetří cenný čas.
Bistro U Býka na jednom místě nabízí to nejchutnější ze Slovenska. Většina produktů pochází přímo od společnosti TAURIS, která na Slovensku reprezentuje špičku potravinářského segmentu. Bistro U Býka je otevřené od pondělí do pátku 8–20 hodin a v sobotu 9–20 hodin.