Guinness a Bageterie Boulevard přináší českým zákazníkům irské menu. K tomu si mohou vychutnat pivo Guinness, a to až do 2. března příštího roku. Na receptuře sezónního menu spolupracoval irský rodák a šéfkuchař Frank Haughton, který v roce 1993 otevřel Irish Pub v Praze. Právě tam jako první ve střední Evropě čepoval tento populární stout.
V rámci menu lze ochutnat dýňovo-mrkvovou polévku Irish flag a dvě speciální bagety – Bylinková krůta se šunkou ve whiskey a Hovězí v Guinnessu. Druhá zmíněná je naplněná pomalu taženým hovězím krkem s omáčkou z piva Guinness, nakládanými salátovými okurkami s cibulkou, pórkem karamelizovaným s whiskey, čedarem a baby špenátem. Dočasně bude také ve všech 59 pobočkách po celé České republice k dispozici pivo Guinness, aby byl irský zážitek zcela kompletní.