V samém srdci Prahy se dnes otevírá první pobočka německého healthy conceptu dean&david. Na adrese Národní 63/26, v přízemí ikonického obchodního domu Máj, vznikl prostor, který není jen o jídle – je o propojení lidí, jejich hodnot a zážitků.
dean&david přináší do České republiky svou vizi moderní gastronomie: kvalitní, poctivé a jednoduché jídlo, které je nejen rychlé, ale také nekompromisně chutné. Je to místo, kde se každý může cítit dobře – setkat se s přáteli, dát si skvělou kávu nebo třeba jen rychlý snack do ruky.
Menu s mezinárodním kontextem
Bowls s quinoou, superpotravinami a precizně vyladěnými chutěmi, teplé, ručně připravené wrapy s bohatou náplní, flatbready a sendviče připravované tak, aby vás provázely celým dnem – to jsou hlavní taháky nabídky dean&david. Na své si přijdou i milovníci kari pokrmů, které čerpají inspiraci z thajské a indické kuchyně, nebo fanoušci sezónních polévek. V dean&david nezapomínají ani na ty, kdo si chtějí pochutnat na něčem sladkém či osvěžujícím. Přírodní smoothies a za studena lisované džusy dokonale doplňuje kvalitní káva od lokální značky Nordbeans, která je synonymem dokonalého startu dne.
Prostor, kde se setkává komunita
Pražský dean&david není jen o jídle, je o lidech, komunitě a pohodové atmosféře. „Věříme, že jídlo spojuje,“ říká Jan Hejda, CEO dean&david Czech Republic. „Proto jsme vytvořili místo, kde se může každý cítit vítán,“ doplňuje ke konceptu Jan Hejda.
Autenticita a udržitelnost v každém detailu
Každé jídlo v dean&david je připravováno pouze z pečlivě vybraných přírodních surovin, bez použití jakýchkoliv umělých přísad či dochucovadel. Klíčovou roli zde hraje také udržitelnost – od opakovaně použitelných obalů až po biologicky rozložitelné misky či recyklované tašky.
O společnosti dean&david
CHANGE FOR BETTER. S touto vizí založil David Baumgartner v roce 2007 v Mnichově společnost dean&david, která si rychle získala přízeň zákazníků po celém světě. Dnes tato značka spojuje milovníky moderního jídla ve více než 180 pobočkách v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Lucembursku, Kataru a nyní i v České republice.
Za českou franšízou stojí Andrej Zajcev, zakladatel Spojujeme, které zastřešuje spřátelené projekty z oblasti gastronomie, zábavy nebo eventových akcí. „dean&david pro mě vždy znamenal víc než jen výborné jídlo. Je to koncept, který komunikuje s lidmi otevřeně a bez přetvářek. Jsem hrdý, že můžeme tuto jedinečnou značku přinést i českým zákazníkům. A tím to nekončí – v blízké budoucnosti plánujeme rozšíření o další pobočky,“ doplňuje Andrej Zajcev.