Společnosti Knedlíky Láznička způsobila velký rozruch na poli gastronomie. Zasloužila se o comeback tradičního českého pokrmu. Zákazníky...
VAŘENÍ
Podzim je tradičně měsícem, kdy jablka zpracováváme a připravujeme zásoby na zimu. Jedním ze způsobů je sušení,...
Podzimní sychravé počasí si vyloženě říká o to, abyste si něco sladkého upekli. Ať už se pustíte...
Právě v těchto dnech dozrává na farmách kolem španělské Valencie sladké šťavnaté ovoce kaki Persimon Bouquet. Jeho chuť,...
Bez vývaru těžko uvaříte, tvoří základ mnoha pokrmů a v restauracích by se bez něj neobešli. Co pozitivního...
Čekají nás sváteční dny a s nimi řada příjemných přátelských či rodinných setkání. Co ale jako správná návštěva...
Blížící se Halloween vybízí k hravosti a mlsání. Tentokrát si můžete podzimní zábavu ještě vylepšit a naplánovat si...
S prvními podzimními dny přichází i chuť na něco, co nám připomene čas strávený v teple u krbu....
Platí za jednu z nejupovídanějších českých hereček, o svém soukromí ale Petra Nesvačilová mlčí jako zařezaná. Dlouhé měsíce...
Dýně je plodina, která se těší velké popularitě. Zřejmě i proto, že vypěstovat si ji na zahrádce...
Chcete si osladit den, aniž byste museli slevit ze svého závazku k vyváženému stravování? Máme pro vás dokonalý...
Rýže basmati Menu Gold – ideální základ pro vaše vaření. Její dlouhá zrna po uvaření zůstávají pevná...
Máte rádi podzimní dobroty, které zahřejí nejen tělo, ale i duši? S příchodem babího léta se příroda barví...
Spolu se zlátnoucím listím přichází čas jedinečného sezónního ovoce – kaki Persimon Bouquet. Lahodný oranžový plod, který...
Avokádo a mango – dvě exotické ingredience, které si našly cestu do českých kuchyní. Avokádo, symbol mexické...
Mistr cukrář a ambasador AHMAD TEA Josef Maršálek v létě navštívil dalekou Srí Lanku, odkud si kromě nezapomenutelných...
Čaj. Jeden z nejstarších a nejoblíbenějších nápojů, který je součástí každodenního života milionů lidí po celém světě. A...
Nechte se inspirovat a vyzkoušejte recept na originální „Kořeněné sušenky s ceylonským krémem“, které podtrhnou prožitek z čaje o...
Máte chuť vyzkoušet něco netradičního, ale přesto chutného a oku lahodícího? Září je tu a s ním i...
Hovězí boloňská omáčka a Rajčatová bazalková omáčka, to jsou novinky, které připravila značka Panzani pro své zákazníky....
Pokud patříte mezi zapřisáhlé milovníky pečiva, které je základem vaší snídaně, rozhodně byste měli zbystřit. Přinášíme vám...
Bazalka patří mezi nejtradičnější přísady nejen italské kuchyně. Pro svou typickou chuť a blahodárné účinky se stala...
Zdravé svačiny jsou pro děti, jejich zdravý vývoj i školní výsledky zásadní. Nepravidelná strava a nedostatek jídla...
Nemáte borůvky? Uděljte si knedlíky s ostružinami, dozrávat budou ještě do poloviny září

3 min čtení
Borůvková sezóna právě skončila. Ale sladké ovocné knedlíky si můžete připravit i nadále. Jen vyměňte borůvky za ostružiny....
První sušenky neboli cookies byly vynalezeny již v 7. století našeho letopočtu a pocházely z malých koláčků, které původně nebyly...
Už jste někdy měli možnost ochutnat světoznámý dezert cheesecake? Krémový, jemný a neodolatelný? Tento lahodný sýrový koláč...