![Rybízová bublanina skvělý recept do letních dnů 2 bublanina psenicna scaled](https://i0.wp.com/life4you.cz/wp-content/uploads/2021/06/bublanina-psenicna-scaled.jpg?fit=1024%2C720&ssl=1)
Plech cca 30×35 cm
Suroviny:
2 vejce
1 hrnek třtinového cukru bio PROBIO
1 hrnek mléka bio
½ hrnku rostlinného oleje
1,5 hrnku pšeničné (celozrnné) mouky bio PROBIO
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
Ovoce podle chuti
Postup:
Připravte si plech – vyložte pečicím papírem anebo vymažte tukem a vysypejte hrubou moukou.
Vejce vyšlehejte s cukrem do pěny. Přidejte mléko, olej, mouku a kypřicí prášek a zašlehejte. Jemné těsto nalijte do připravené formy a rozprostřete ovoce.
Pečte při 180 °C dozlatova.