Pražma na italský způsob – Časová náročnost: 35 minut
Suroviny na 2 porce:
2 filé z pražmy (á 120 g), zpracované
2 nakládaná rajčata na tenká kolečka
8 lístků bazalky, velkých
½ ČL mořské soli
½ ČL pepře
Příslušenství:
vakuovací sáček
rošt
Příprava:
Z obou stran filé osolíme mořskou solí a opepříme. Poté filé obložíme
nakládanými rajčaty. Přidáme bazalku. Ještě jednou osolíme mořskou solí a opepříme.
Vložíme do vakuovacího sáčku a vakuujeme podle nastavení. Vakuovací sáček na roštu vložíme do ohřevného prostoru a připravujeme podle nastavení.
Filé vyjmeme z vakuovacího sáčku a můžeme podávat.
Nastavení:
Vakuování
Vakuovací stupeň: 3
Příprava pokrmu
Provozní způsoby: Sous-vide
Teplota: 52 °C
Doba trvání programu: 25 minut
Úroveň: 2
Zdroj: Miele