Marně hledáte slova, která by náležitě vystihla vaše city? Pozvěte svého partnera či partnerku na společný gastronomický zážitek a další vyznání budou zbytečná. V pražské restauraci Graf 26 budou na Valentýna 14. února servírovat exkluzivní degustační menu, které kombinuje prvotřídní ingredience, kreativitu a vášeň pro jídlo. To vše v atmosféře, která dokonale ladí s romantickým duchem svátku zamilovaných.
Součástí degustačního valentýnského menu je gravlax z divokého lososa s wasabi libečkovou pěnou, teplým žloutkem a divokými bylinami a také halibut plněný foie gras se špenátovou kaší a nakládanými houbami. Dalším chodem jsou pappardele s hovězími líčky, petrželovým coulis a černým Perigordskym lanýžem. A sladká tečka na závěr? Neodolatelný čokoládový fondán se smetanovou zmrzlinou s vanilkou, mořskou solí a jahodami.
„Naše valentýnské menu je pro páry tou správnou příležitostí, jak nejen oslavit lásku, ale také potěšit chuťové pohárky výjimečným gastronomickým zážitkem. Každý chod je pečlivě sestaven tak, aby podtrhl kouzlo tohoto výjimečného dne,“ říká šéfkuchař a majitel restaurace Graf 26 Karel Caldr.